facebook
Olivia's
zandstralen en restylen van houten meubels
Meubels Restylen

Olivia’s werkt met diverse producten, behandel technieken en stijlen waaronder Riviera Maison. Nadat wij een meubel gestraald hebben gaan we aan de slag. Niets is mooier dan een kaal houten meubel weer opnieuw op te bouwen, te zien transformeren in een stralend ‘nieuw’ meubel.

Lees meer

Zandstralen

Zandstralen is dé ideale manier om uw houten meubel te reinigen. Wij stralen alle soorten hout, fineer, ornamenten, houtsnijwerk en houten meubels. Het zandstralen van hout doen wij onder lage druk. Uw (antieke) meubel kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten.

Lees meer

Contact

Yes! U bent op de juiste website terecht gekomen! Wat wij doen is namelijk echt heel speciaal. BEL 06-21504298 voor persoonlijk contact. Ook foto’s of berichtjes kunt u naar dit nummer sturen via de whats app. Bezoekadressen, openingstijden, bank en bedrijfsgegevens vindt u hier.

Lees meer

Latest Pins on Pinterest
  • Follow Me on Pinterest

Olivia’s biedt een uniek totaalconcept: zandstralen, restylen en maatwerk. Vanuit passie gedreven en met veel zorg maken wij uw meubel weer als nieuw. Olivia’s heeft inmiddels vele, vele houten meubels een nieuw uiterlijk gegeven (zie foto’s of Pinterest). Ieder meubelstuk is uniek en onze klanten – met hun specifieke wensen – komen uit heel Nederland. Door de tijd heen hebben we dus flink kunnen experimenteren en ruim ervaring opgedaan.  Wij geloven in wat we doen en geven ieder meubel de aandacht die het verdiend. Uw meubel is bij ons in goede handen!

Wilt u ook met ons brainstormen over de mogelijkheden rondom uw meubel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u weer van uw meubel gaat genieten.

Olivia’s gebruikt uitsluitend watergedragen producten. Beter voor de gezondheid en voor het milieu!

Het laatste nieuws van Olivia’s
Review

Klik hier om een beoordeling achter te laten

Submit your review
* Verplicht veld

van oubollig naar eigentijds

20 November, 2016 door Gertrude
Woonplaats: Driebergen 

De Engelse side table die onder een dikke laag donkerbruine beits en lak zat verstopt, heeft een totale transformatie ondergaan. Het prachtige hout is nu weer zichtbaar en de grey wash met olie geeft de tafel een eigentijds stoer uiterlijk. Bedankt mensen van Olivia's, goed werk geleverd!

Wat een transformatie

15 July, 2016 door familie Kiès
Woonplaats: Badhoevedorp 

Je hoeft geen nieuwe kast te kopen blijkt maar weer. We hadden behoefte aan een nieuwe kast , maar zonder jullie hadden we deze meidenkast die notabene in onze garage stond niet gezien: van een krakkemikkige meidenkast met potentie nu pronkstuk in onze slaapkamer. Wat een vakmensen zijn jullie! Dank voor jullie super goede service, vakwerk en eerlijk advies zonder op te dringen!

salon en eetkamer tafel

30 April, 2016 door Ron en Miriam de Goed
Woonplaats: Beverwijk 

Fantastisch, wat zijn onze 35 jaar oude tafels mooi geworden. Precies zoals wij het besproken hadden,zijn ze geworden. Dank je.
Ook het contact voor en tijdens het gehele proces hebben wij als buitengewoon prettig en professioneel ervaren.
Hier, bij Olivia\'s, wordt je bijzonder goed en prettig geholpen.

Biedermeier kast en eettafel

21 April, 2016 door Hester
Woonplaats: Heemskerk 

Kast en eettafel zien er weer prachtig uit nadat ze gezandstraald en behandeld zijn. Verder goed advies gekregen over de juiste kleur. Absoluut aan te raden voor uw kostbare meubeltjes!

Oude meubeltjes van grote waarde gerestyled

20 April, 2016 door Saskia
Woonplaats: Amsterdam 

Zojuist de spulletjes geleverd gekregen, meteen uitgepakt en op z'n plaats gezet. Wat ziet het er prachtig uit! Heel gaaf! Ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik er mee ben. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fantastische metamorfose van deze voor mij zeer dierbare meubeltjes! Echt vakmanschap. Ik had niet verwacht dat het zo mooi kon worden. Ik vind jullie zeker een aanrader want nieuw kopen is duurder, kwaliteit vaak slechter en persoonlijke meubels krijgen weer een nieuw leven! Ik kom graag bij jullie terug!

Engelse eiken kast midden negentiende eeuw

17 March, 2016 door Fam Maassen
Woonplaats: Amsterdam 

Onze donkere Engelse eiken kast uit midden negentiende eeuw is prachtig door Olivia\'s gerestyled. In eerste instantie hadden wij er moeite mee om de antieke kast te laten verven. Maar het resultaat is verbluffend. Dit alles dankzij haar advies met betrekking tot de (verrassend frisse!) kleur en de tot in de puntjes verzorgde afwerking. Zo is de kast die wij al 30 jaar hadden een nieuw pronkstuk in ons huis geworden.
Christa , bedankt voor alles .
Groet
Peter en Marjori, Amsterdam
maart 2016

Vastgoedstyling Onyx 65 Heerhogowaard

07 January, 2016 door Anton
Woonplaats: Heerhugowaard 

Christa van Olivia’s heb ik leren kennen als een gedreven persoon met een grote passie voor haar styling vak. Tijdens de intake hebben we ons lege pand met 5 (slaap) kamers doorgelopen en de styling mogelijkheden besproken. De hele inboedel, van meubels tot kleine accessoires zijn door Olivia’s geleverd. Geen moeite was teveel. Ons huis werd binnen 4 weken verkocht (de 1e bezichtiging!). Ik ben ervan overtuigd dat dit zonder de verkoopstyling van Christa niet zo snel was gegaan. En zo verdient de styling zichzelf snel terug. Ik vind Olivia’s en haar vastgoed en meubelstyling een aanrader. Christa werkt namelijk met haar originele stijl onderscheidend in de huidige markt.

Teakhouten kast een facelift gekregen

12 December, 2015 door Fam.van Breemen
Woonplaats: Badhoevedorp 

Onze ruime bruine kruiskast was al een blikvanger, maar paste niet bij de rest van de meubelen. Wat een prachtig plummet/grijze kast hebben we vandaag terug gekregen van Christa! Onze vertrouwde kast heeft een facelift gekregen en is weer een enorme aanwinst. Bedankt voor jullie hulp, advies en topklasse werk !

Eiken eettafel en stoelen gerestyled

30 November, 2015 door Koerhuis
Woonplaats: Heemstede 

Mede dank zij uw zorg en uw bekwaamheid heeft onze eethoek / kamer de uitstraling die wij ons hadden voorgesteld.
Nogmaals een compliment voor uw aandeel daarin.

White wash eiken meubels

08 November, 2015 door Zorge
Woonplaats: Amstelveen 

Ook wij hebben onze eiken dressoir en salontafel door Olivia\'s laten zandstralen en laten white washen. Deze waren door zonlicht en langdurig gebruik niet meer mooi. Nu kunnen we er weer van genieten. De meubels zien er weer stralend en stijlvol uit.

Olivia's , USA 4.9 5.0 54 54 Ik heb inmiddels een kast en 2 stoelen via dit bedrijf.Super mooi,getalenteerde medewerkers.De eigenaren hebben echt liefde voor hun product en doen er alles aan om de klant bl
Facebook

Olivia’s Brocante – Christa van der Kleij
Telefoon 06-21504298
info@oliviasbrocante.nl

Sloterweg 194a, 1171CW Badhoevedorp
(zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur & op afspraak)
Rijnstraat 98, 1079HM Amsterdam
(op afspraak)