facebook
Olivia's
zandstralen en restylen van houten meubels
Meubels Restylen

Olivia’s werkt met diverse producten, behandel technieken en stijlen waaronder Riviera Maison. Nadat wij een meubel gestraald hebben gaan we aan de slag. Niets is mooier dan een kaal houten meubel weer opnieuw op te bouwen, te zien transformeren in een stralend ‘nieuw’ meubel.

Lees meer

Zandstralen

Zandstralen is dé ideale manier om uw houten meubel te reinigen. Wij stralen alle soorten hout, fineer, ornamenten, houtsnijwerk en houten meubels. Het zandstralen van hout doen wij onder lage druk. Uw (antieke) meubel kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten.

Lees meer

Contact

Yes! U bent op de juiste website terecht gekomen! Wat wij doen is namelijk echt heel speciaal. BEL 06-21504298 voor persoonlijk contact. Ook foto’s of berichtjes kunt u naar dit nummer sturen via de whats app. Bezoekadressen, openingstijden, bank en bedrijfsgegevens vindt u hier.

Lees meer

Latest Pins on Pinterest
  • Follow Me on Pinterest

Olivia’s biedt een uniek totaalconcept: zandstralen, restylen en maatwerk. Vanuit passie gedreven en met veel zorg maken wij uw meubel weer als nieuw. Olivia’s heeft inmiddels vele, vele houten meubels een nieuw uiterlijk gegeven (zie foto’s of Pinterest). Ieder meubelstuk is uniek en onze klanten – met hun specifieke wensen – komen uit heel Nederland. Door de tijd heen hebben we dus flink kunnen experimenteren en ruim ervaring opgedaan.  Wij geloven in wat we doen en geven ieder meubel de aandacht die het verdiend. Uw meubel is bij ons in goede handen!

Wilt u ook met ons brainstormen over de mogelijkheden rondom uw meubel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u weer van uw meubel gaat genieten.

Olivia’s gebruikt uitsluitend watergedragen producten. Beter voor de gezondheid en voor het milieu!

Het laatste nieuws van Olivia’s
Review

Klik hier om een beoordeling achter te laten

Submit your review
* Verplicht veld

eiken tafels en kasten - Katwijk

11 February, 2015 door André en Jeannet Beckers

We wilden onze donker eiken kasten en tafels lichter hebben. We hebben ze laten zandstralen. En daarna is het in de grey-wash gezet. Dit is gedaan na een zeer goed advies van Christa en Steve. We zijn zeer blij met onze "nieuwe" meubels.

Trapleuning opgeknapt - Utrecht

25 January, 2015 door Inez en Pieter Tammens

Onze trapleuningen (die niet zo mooi waren geschilderd) gestraald en in de juiste kleur gebracht. Schitterend opgeknapt. Compliment voor het advies, meedenken, tussentijdse contact en bovenal de kwaliteit van het geleverde werk.

Badkamer - Badhoevedorp

24 January, 2015 door Jos & Paula

We hebben ons badkamermeubel laten oppimpen. Goede adviezen gekregen van Christa en het resultaat is boven verwachting. Zelfs de toiletzitting is in dezelfde kleurin de olie gezet. Heel goede prijs en zeer hoge kwaliteit en daarom gaan we nu ook andere meubels laten behandelen.

Interieur behandeld door Olivia's

17 June, 2014 door Esther Den Uyl-Verkaik
Woonplaats: Maarssen 

Super blij met het resultaat van onze meubels die gezandstraald zijn en daar na behandeld met Grey wash en dekkend gespoten ,ziet er top uit .Kan het iedereen aan raden om het daar te laten doen

Brocante kast gekocht - Amsterdam

22 October, 2013 door Pip

Ik heb bij Olivia\'s Brocante een wit geverfde vitrinekast met afschuurde randjes gekocht: super! Zorgvuldige bezorgd en nazorg met een sms\'je of alles goed is gegaan. Kortom: ook nog goede service!
Ik ga zeker vaker kijken of er iets van mijn gading is.

Zandstralen tafel Amsterdam

05 October, 2013 door Jak

Onlangs een hele oude aparte 'boomtafel' laten ontdoen van alle laklagen die er in de loop der jaren waren opgezet. Alles helemaal top geworden!
Mooi resultaat en snel geregeld tegen een reëele prijs. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Zandstralen eiken houten kast Amsterdam

10 August, 2013 door Leontine Uyl

Wij zijn erg blij met het resultaat van de zandstraling van de eikenhoutenkast.
Service is snel, betrouwbaar en alles is mogelijk.
Afleveren en betalen met pin aan huis. Al met al erg tevreden.

Tafel gezandstraald Loenen aan de Vecht

03 August, 2013 door Lim

Al een hele tijd wilde ik iets anders met onze oude eettafel. Toevallig liep ik langs de winkel van Christa waar allemaal meubels gepimpt waren. Zij bracht mij op het idee om onze eettafel te zandstralen. Van een oude, donkerbruine en grauwe tafel, is het nu écht een prachttafel geworden. Helemaal gezandstraald - waar ze keihard aan heeft moeten werken, want er bleek een dikke laag teer op te zitten - en nu met een mooie whitewash behandeld. Heel veel complimenten krijgen we van iedereen. Ik ben er ontzettend blij mee en kan het van harte aanraden. Christa geeft goed advies, doet haar werk met veel passie en is betrouwbaar.

Oppimpen dressoir in Amsterdam

29 June, 2013 door Eric

In de winkel van Christa een prachtig gezandstraald dressoir gekocht en door haar laten pimpen; wit en het bovenblag blank hout en gelakt. Zat een kleine beschadiging aan de onderkant en die is keurig weggewerkt. Erg mooit geworden en we zijn er heel blij mee. Ook heel tevreden over Christa's advies en het meedenken over hoe de kast bezorgd kon worden etc. Aanrrader!!

Popimpen tafel @ nachtkastjes Amstelveen

23 June, 2013 door Madeleine Jonkers

Onze eettafel en nachtkastjes (waar we zeer aan gehecht zijn) een nieuw uiterlijk laten geven door ze te laten zandstralen en wit te maken met mooie schuurrandjes zodat je het hout toch nog een beetje blijft zien.Na het zeer mooie resultaat ook een mooi opgepimpte kast gekocht bij Christe en Steve.Geheel naar mijn eigen wensen laten kleuren en schuren. thuis bezorgd en in elkaar gezet door vakman Steve.Toch nog 2 extra planken erin( geen enkel probleem) In zeer korte tijd stond de kast in kamer kant en klaarte pronken!!!!

Christe en Steve zijn mensen met passie voor hout en meubels!!!

Olivia's , USA 4.9 5.0 54 54 Ik heb inmiddels een kast en 2 stoelen via dit bedrijf.Super mooi,getalenteerde medewerkers.De eigenaren hebben echt liefde voor hun product en doen er alles aan om de klant bl
Facebook

Olivia’s Brocante – Christa van der Kleij
Telefoon 06-21504298
info@oliviasbrocante.nl

Sloterweg 194a, 1171CW Badhoevedorp
(zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur & op afspraak)
Rijnstraat 98, 1079HM Amsterdam
(op afspraak)