facebook
Olivia's
zandstralen en restylen van houten meubels
Meubels Restylen

Olivia’s werkt met diverse producten, behandel technieken en stijlen waaronder Riviera Maison. Nadat wij een meubel gestraald hebben gaan we aan de slag. Niets is mooier dan een kaal houten meubel weer opnieuw op te bouwen, te zien transformeren in een stralend ‘nieuw’ meubel.

Lees meer

Zandstralen

Zandstralen is dé ideale manier om uw houten meubel te reinigen. Wij stralen alle soorten hout, fineer, ornamenten, houtsnijwerk en houten meubels. Het zandstralen van hout doen wij onder lage druk. Uw (antieke) meubel kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten.

Lees meer

Contact

Yes! U bent op de juiste website terecht gekomen! Wat wij doen is namelijk echt heel speciaal. BEL 06-21504298 voor persoonlijk contact. Ook foto’s of berichtjes kunt u naar dit nummer sturen via de whats app. Bezoekadressen, openingstijden, bank en bedrijfsgegevens vindt u hier.

Lees meer

Latest Pins on Pinterest
  • Follow Me on Pinterest

Olivia’s biedt een uniek totaalconcept: zandstralen, restylen en maatwerk. Vanuit passie gedreven en met veel zorg maken wij uw meubel weer als nieuw. Olivia’s heeft inmiddels vele, vele houten meubels een nieuw uiterlijk gegeven (zie foto’s of Pinterest). Ieder meubelstuk is uniek en onze klanten – met hun specifieke wensen – komen uit heel Nederland. Door de tijd heen hebben we dus flink kunnen experimenteren en ruim ervaring opgedaan.  Wij geloven in wat we doen en geven ieder meubel de aandacht die het verdiend. Uw meubel is bij ons in goede handen!

Wilt u ook met ons brainstormen over de mogelijkheden rondom uw meubel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u weer van uw meubel gaat genieten.

Olivia’s gebruikt uitsluitend watergedragen producten. Beter voor de gezondheid en voor het milieu!

Het laatste nieuws van Olivia’s
Review

Klik hier om een beoordeling achter te laten

Submit your review
* Verplicht veld

Eiken meubels laten zandstralen - Amsterdam

01 April, 2013 door Frieda

Ik heb onze eiken meubels laten zandstralen. Zagen er geweldig uit. Hebben even getwijfeld om ze zo te laten maar hebben ze uiteindelijk toch in de whitewash gezet. Dit was zo gepiept omdat al het hout helemaal blank was en daardoor een super resultaat.

Pimpen meubels Amsterdam

18 March, 2013 door Kiki

Ik heb mijn tafel laten pimpen bij Olivia\'s Brocante en het resultaat heeft m\'n verwachtingen overtroffen. Hij is prachtig chique en apart geworden. Daarnaast zijn de onnodige, zware onderdelen van het onderblad eraf gehaald.
Omdat ik er stoelen bij wil kopen maar niet kon kiezen, mocht ik er een paar lenen voor een aantal dagen, om te voelen wat prettig zit en waar ik me het best bij voel. Christa is heel begaan met je wensen, denkt mee en geniet er zichtbaar van als ze mooie spullen aflevert. Topservice!

Zandstralen salontafel Abcoude

08 March, 2013 door J. van Lenten

hallo ben zeer tevreden. We hadden een afspraak, daar aangekomen moest ik mijn tel.nr. geven want ik kon er op wachten. na een uur werd ik gebeld dat het zandstralen meer tijd kostte, na overleg kon ik na een week terug komen. De kosten werden gedeeld. Het resultaat is gewoon geweldig. Ik ben zeer tevreden en ik aanbeveel het iedereen.

Grenen meubels zandstralen en nahandelen Amsterdam

12 February, 2012 door Tineke en Leen

Hoi Christa, de kasten vonden we al prachtig... maar de spiegel, salon tafel en vooral de eet tafel WOW geen andere woorden voor!!!!!! hartstikke bedankt groetjes Tineke en Leen

Olivia's , USA 4.9 5.0 54 54 Ik heb inmiddels een kast en 2 stoelen via dit bedrijf.Super mooi,getalenteerde medewerkers.De eigenaren hebben echt liefde voor hun product en doen er alles aan om de klant bl
Page:
«456
Facebook

Olivia’s Brocante – Christa van der Kleij
Telefoon 06-21504298
info@oliviasbrocante.nl

Sloterweg 194a, 1171CW Badhoevedorp
(zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur & op afspraak)
Rijnstraat 98, 1079HM Amsterdam
(op afspraak)