facebook
Olivia's
zandstralen en restylen van houten meubels

 

MEUBELS (RE) STYLEN

Olivia’s werkt met diverse producten, behandeltechnieken en stijlen waaronder Riviera Maison. Nadat wij een meubel gezandstraald hebben gaan we aan de slag. Niets is mooier dan een kaal houten meubel weer opnieuw op te bouwen, te zien transformeren in een stralend ‘nieuw’ meubel.

Na het stralen/schuren bent u van harte welkom om het resultaat van uw gestraalde meubel te komen bekijken. Daarna bekijken we wat de mooiste of meest praktische optie zou zijn om uw meubel mee te behandelen. Wij behandelen met (watergedragen) verf gespoten of gekwast, transparant of gekleurde olie, lak, beits of wax. En in combinatie met elkaar. Wij staan voor een nette afwerking dus alle zichtkanten waaronder de binnenkant van een meubel nemen wij uiteraard mee.

Het is niet altijd nodig om een meubel te vervangen door nieuwe. Want vaak bevallen je eigen meubels uitstekend. Model en de afmetingen zijn goed. Het staat precies goed op zijn plekje, en je kunt er lekker veel in kwijt. Alleen zijn de gebruikerssporen duidelijk zichtbaar en de kleur is niet meer wat het was. Of het meubel heeft een ietwat oubollige uitstraling gekregen. Kringen of vochtschade? Laat ons er wat aan doen en u kunt weer genieten van uw meubel.

Oude, gebruikte of afgedankte meubels krijgen bij Olivia’s een nieuwe kans en passen na een opknapbeurt weer helemaal in uw interieur.

Goed om te weten!
Indien u besluit uw meubel door ons te laten restylen, zorgt u er dan voor dat (restanten) behang, stof, plakpapier etc. verwijderd zijn uit het meubel. Dit is vaak het geval bij oude meubels in de laden. Losse onderdelen zoals planken, laden, deuren etc. merken voordat u ze uit het meubel neemt zodat u altijd weet welke deel waar hoort. Dat kan een hoop tijd schelen als de delen nadien teruggeplaatst  worden. Meubels of ornamenten die in een keuken (restaurant) hebben gestaan kunnen erg vet zijn. Zorgt u ervoor dat het meubel goed ontvet is.

Wilt uw meer informatie over Meubels Stylen, vul dan dit formulier in. Of neem contact met ons op via E mail:info@oliviasbrocante.nl
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tags:

Olivia’s Brocante – Christa van der Kleij
Telefoon 06-21504298
info@oliviasbrocante.nl

Sloterweg 194a, 1171CW Badhoevedorp
(zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur & op afspraak)
Rijnstraat 98, 1079HM Amsterdam
(op afspraak)