facebook
Olivia's
zandstralen en restylen van houten meubels

NA - Gezandstraald bureau Gezandstraald bureau - VOOR

ZANDSTRALEN VAN HOUT EN HOUTEN MEUBELS

Zandstralen is dé ideale manier om uw houten meubel te reinigen. Wij stralen alle soorten hout, fineer, ornamenten, houtsnijwerk en houten meubels. Het zandstralen van hout doen wij onder lage druk en met fijn aangepast grit. Hiermee wordt de oude laag (was, olie, lak, beits of verfrestanten) verwijderd. In tegenstelling tot logen wordt het hout met zandstralen droog gereinigd en kan het na het stralen direct nabehandeld worden.

Zandstralen doen wij met de hand, centimeter voor centimeter. Zo staan wij er met onze neus boven op voor het optimale resultaat. Olivia’s is gespecialiseerd in het zandstralen van hout. Dit is wat wij doen en waar we goed in zijn. Uw (antieke) meubel met emotionele waarde is daarom bij ons in goede handen, wij begrijpen hoe belangrijk een meubelstuk voor iemand kan zijn. Meubels zijn vaak ouder dan dat wij zelf zijn en dragen vele verhalen met zich mee. Wij hebben gevoel voor hout, voor oude meubels én het stylen daarvan. Ieder meubel is een project op zich want wij doen niet aan lopende band werk. Bovendien doen wij alles in goed overleg met u. Glas, spiegels en beslag worden (indien mogelijk) verwijderd en na het stralen terug geplaatst. In overleg stralen wij het beslag wel of niet mee.

Het hout knapt na het zandstralen ontzettend op, ziet het er weer prachtig uit en inspireert tot meer. Onze ervaring is dat mensen altijd zeer verwonderd en verrukt zijn (lees reviews) als ze hun meubel in deze pure hoedanigheid terug zien. Stralen is een perfecte basis als een meubel gestyled dient te worden. Wij stralen ook andere houten ‘voorwerpen’ zoals deuren, leuningen en eigenlijk alles wat van hout is.

Goed om te weten!
Indien u besluit uw meubel door ons te laten zandstralen, zorgt u er dan voor dat (restanten) behang, stof, plakpapier etc. verwijderd zijn uit het meubel. Dit is vaak het geval bij oude meubels in de laden. Losse onderdelen zoals planken, laden, deuren etc. merken voordat u ze uit het meubel neemt zodat u altijd weet welke deel waar hoort. Dat kan een hoop tijd schelen als de delen nadien teruggeplaatst  worden. Meubels of ornamenten die in een keuken (restaurant) hebben gestaan kunnen erg vet zijn. Zorgt u ervoor dat het meubel goed ontvet is.

zandstralen 22

 

Wilt uw meer informatie over Zandstralen, vul dan dit formulier in. Of neem contact met ons op via E mail:info@oliviasbrocante.nl
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tags: fineer, hout zandstralen, ornamenten, reinigen

Olivia’s Brocante – Christa van der Kleij
Telefoon 06-21504298
info@oliviasbrocante.nl

Sloterweg 194a, 1171CW Badhoevedorp
(zaterdag open van 12:00 – 17:00 uur & op afspraak)
Rijnstraat 98, 1079HM Amsterdam
(op afspraak)